HorecaEvenTT 2010 in Assen

IMG_20160518_132714Maandag 8 tot en met woensdag 10 februari 2010 vindt in Assen de derde editie plaats van HorecaEvenTT 2010: de noordelijke vakbeurs voor  horeca en recreatie (editie 2011: klik hier). Assen is wereldberoemd om de jaarlijkse motorraces: TT Assen; pal naast het circuit staat de TT Hall, waar de beurs plaatsvindt  met een recordaantal deelnemers. Op een horecavakbeurs mogen restaurants en topkoks niet ontbreken.

Onder de noemer EvenTT-Culinair zullen nog meer dan voorgaande jaren toprestaurants hun kunsten aan het publiek laten zien, waaronder De Librije uit Zwolle, Oud-Sluis uit Sluis, De Leest uit Vaassen, De Bokkedoorns uit Overveen en De Lindenhof uit Giethoorn. Naast demonstraties zijn er culinaire wedstrijden, met als hoogtepunt de strijd om de Wijnand Vogel Bokaal, vernoemd naar voormalig topkok en hoofdinspecteur van restaurantgids ‘Lekker’. Hieraan neemt uitsluitend de Nederlandse en Belgische supertop aan deel. De winnaar gaat naar huis met tienduizend euro. Toegevoegd zijn dit jaar de patisseriewedstrijden. Nieuw zijn ook het Bier –en WijnpleinProgramma: zie website. De deuren zijn open van 11.00 tot 18.00 uur, woensdag tot 17.00 uur. Toegangsbewijzen: zie website.

Lees ook:HorecaEvenTT 2011 Assen
Lees ook:Beste restaurants van Nederland 2012
Lees ook:HorecaEvenTT Assen
Lees ook:De beste restaurants van Nederland 2010
Lees ook:De beste restaurants van Nederland 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>