Friese Ballonfeesten Joure 2014

Woensdag 23 tot en met zondag 27 juli vinden in Joure voor de 29keer de Friese Ballonfeesten plaats (2015: klik hier). Iedere avond stijgen rond 19.30 uur zo’n 35 heteluchtballonnen vanaf de Nutsbaan, als het weer het toelaat. Vrijdag gaan de kassa’s om 17.00 uur open, zaterdag en zondag om 12.00 uur. Vrijdag geeft motorvliegclub vanaf 17.00 uur een demonstratie met vliegtuigen en helikopters.

Zaterdagmiddag is het Fantastisch Kinderfestival met attracties, voorstellingen, workshops door Circus Salto en een LEGO® Bouwwedstrijd. Om 21.00 uur staat de Rock ‘n Roll band Straight on Stage in de feesttent, om 22.30 uur begint de romantische Candlelightning en om 24.00 uur spectaculair vuurwerk. Zondag is Oldtimer dag: dan is het terrein vanaf 12.00 uur één groot openluchtmuseum met oldtimers ,oude motoren, stationaire motoren en tractoren. Tickets; zie website.

 

Lees ook:Friese Ballonfeesten en Boerebrulloft Joure
Lees ook:Meifestival Wijk aan Zee 2015
Lees ook:LEGO® World in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Meifestival Wijk aan Zee – opening zomerseizoen
Lees ook:Woensdag 4 – zondag 8 mei: Meifestival Wijk aan Zee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>