Twente Ballooning 2012 in Oldenzaal

De terreinen van Recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal zijn woensdag 22 tot en met zaterdag 25 augustus 2012 voor de 22e keer het domein van Twente Ballooning (editie 2013: klik hier): één van de spectaculairste ballonmeetings van Nederland. De terreinen opent iedere dag om 16.30 uur, om 19.00 uur vertrekken de heteluchtballons en tot 21.00 uur is er een randprogramma. 

Vrijdag en zaterdag zijn er vanaf 17.00 uur skatewedstrijden op de skaterun, vrijdag om 20.00 uur gevolgd door een fakkeltocht. Daarna volgt vanaf 22.15 uur één van de hoogtepunten: ‘Nightglow’, een lichtshow met verlichte ballons, muziek en vuurwerk langs de rand van de vijver. Verder is er een uitgebreid randprogramma, zoals: shows met modelvliegtuigen, rondvluchten met helikopters, demonstraties paragliding, kermisattracties en kindervertier. Tickets: zie website.

Lees ook:Twente Ballooning 2013
Lees ook:Twente Ballooning in Oldenzaal
Lees ook:Friese Ballonfeesten en Boerebrulloft in Joure
Lees ook:Eindhoven Ballooning
Lees ook:Verlichte gondelvaart in Belt-Schutsloot (de Wieden)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>