Olmenhorst Voorjaarsfair 2010

Tijdens het Pinksterweekend (vrijdag 21 tot en met maandag 24 mei 2010) is Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek het decor van de 9e editie van de Olmenhorst Voorjaarsfair (2013: klik hier). Ruim 130 deelnemers presenteren hun producten, zoals woonaccessoires, tuinproducten, lifestyle artikelen en culinaire lekkernijen. Het landgoed ligt verscholen tussen 17 hectare fruitboomgaarden. De Olmenhorst Voorjaarsfair is  voor het hele gezin en  geopend van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur (bron: persbericht).

 

Op vrijdag 21 mei vindt voor de derde keer het Buitenleven Appeltaartfestijn plaats, waarbij iedereen wordt uitgedaagd de lekkerste appeltaart te bakken. Wie zich op vrijdag 21 mei voor 12.00 uur bij de kassa meldt met een zelfgebakken appeltaart, krijgt vrij toegang tot de fair. Een professionele jury beoordeelt de taarten en roept om 15.00 uur de winnaar uit tot Beste Appeltaartbakker van 2010. Dit jaar wordt een kleine honderd aanmeldingen verwacht en belooft het record aantal deelnemers te worden verbroken.

Tijdens de Olmenhorst Voorjaarsfair zijn er buitenactiviteiten georganiseerd voor het hele gezin. De kinderen kunnen zich vermaken in de kinderboerderij, de zweefmolen of de fruitboomgaarden op de paardentram ontdekken. Primeur dit jaar is het Workshopplein met workshops voor jong en oud, zoals werken met mozaïek, stoffen, verf en papier-maché. Van een zeepketting maken tot nagels versieren en bloemschikken. Er is ook interieuradvies. Daarnaast is er een Groenplein, met een gevarieerd aanbod van bloemen en planten en een Culinairplein met de lekkerste (regionale) delicatessen.

Lees ook:Voorjaarsfair Olmenhorst 2012
Lees ook:Voorjaarsfair Olmenhorst
Lees ook:Tuinidee 2013 Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Artiesten eren Michael Jackson in Paradiso
Lees ook:Pinksterweekend: Summer Fair op Landgoed Het Laer in Ommen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>