Kattententoonstelling Mundikat in Arnhem

Zondag 12 en maandag 13 maart 2009 organiseert kattenvereniging Mundikat in de Rijnhal in Arnhem de traditionele Paasshow, de Internationale Kattententoonstelling en één van de grootste kattenshows van Nederland (2011: klik hier). Per dag komen ertussen de 500 en 600 katten langs om door het publiek te worden bewonderd en om door een internationaal team van keurmeesters te worden gekeurd. Uiteindelijk zullen de beste exemplaren op de catwalk paraderen: daaruit worden de absolute toppers gekozen. De winnaars krijgen een trofee en eeuwige roem.

 

Daarnaast zijn er allerlei stands voor de kattenliefhebber, is er een loterij en een speciale kinderhoek. De beurs is beide dagen open van 9.30 tot 18.00 uur. De toegang kost € 7,50; kinderen tot 12 jaar € 2,= (met bon voor gratis schmink of kleinigheidje).

 

Op 11 april wordt er in Arnhem een seminar georganiseerd, een onderdeel van de jaarlijkse bijeenkomst van het World Cat Congress. De seminar, mat sprekers uit binnen -en buitenland, is voor iedereen toegankelijk en vindt plaats in het Auditorium van het Olympus College, Olympus 11 in Arnhem; verdere info: zie website.

Lees ook:Kattenshow met Pasen in Arnhem
Lees ook:Oldtimerbeurs motoren en (brom)fietsen in Autotron Rosmalen
Lees ook:Allergiebeurs in de Ahoy
Lees ook:Kattententoonstelling in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Kattententoonstelling Mundikat in Arnhem

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kattententoonstelling Mundikat in Arnhem

  1. Pingback: Kattenshow met Pasen in Arnhem | Eropuit

  2. Pingback: Kadedagen 2009 in Arnhem | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>