Kattententoonstelling in Ahoy Rotterdam

In Ahoy Rotterdam miauwen zondag 24 augustus ongeveer 600 katten erop los op de Internationale Kattententoonstelling. Liever niet natuurlijk, want ze moeten zich van hun best kant laten zien aan een internationale jury. Er kunnen geen katten meer bij. Publiek is welkom. Er zijn allerlei prijzen te verdelen aan de beste katten van de dag. Zo’n beetje alle bestaande kattenrassen zullen er te zien zijn, maar ook gewone huiskatten.

Zie ook ‘Rashondenshow in de Ahoy‘.

Op de tentoonstelling kan het publiek uitgebreid praten met fokkers en exposanten over hun ras. Ook zijn er veel stands met kattenproducten en deskundigen kunnen advies geven. Er zijn de hele dag optredens, die ook voor de kinderen leuk zijn, en er is volop horeca aanwezig. De kattenshow vindt plaats in Hal 3 van 10.00 tot 18.00 uur. De toegang kost € 8,=, 65-plus en kinderen tot en met 12 jaar € 6,=. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis mee. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.
Zie ook ‘Kattenshow Arnhem‘.

Lees ook:Kattenshow met Pasen in Arnhem
Lees ook:Kattententoonstelling Mundikat in Arnhem
Lees ook:Dierenpret in Houten: katten, fretten, ‘Exoknaag’ en ‘Terraria’
Lees ook:Rashondenshow in de Ahoy
Lees ook:Mundikat Paasshow 2011 in Arnhem

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kattententoonstelling in Ahoy Rotterdam

  1. Pingback: Kattenshow met Pasen in Arnhem | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>