Haags Festival Classique 2017 ook dit jaar in Scheveningen

Donderdag 15 tot en met zondag 25 juni strijkt Festival Classique voor de elfde keer neer in Den Haag. Net als vorig jaar speelt het festival zich geheel af in Scheveningen. Het festival ‘biedt een uniek programma om zoveel mogelijk mensen van klassieke muziek op maat te kunnen voorzien’, met concerten en locaties die ‘vaak anders dan anders zijn’.

Zie ook: Vlaggetjesdag

Zo zijn er privé-concerten in het Scheveningse reuzenrad, baby- en kinderconcerten in het Kurhaus, ie er een Pastaconcert, een ‘pocketversie’ van de opera La Bohème en is Schubert te beluisteren in Scheveningse visafslag.  Andere concerten worden gegeven in het Kurhaus, museum Beelden aan Zee, de Lourdeskerk en Holland Casino. Net als op veel andere plekken in Den Haag besteedt het festival aandacht aan honderd jaar De Stijl. In het Burhaus komt een Mondriaan-concert met 130 musici en dansers.

Lees ook:Delft Chamber Music Festival
Lees ook:Festival Classique 2010 in Den Haag
Lees ook:Vlaggetjesdag Scheveningen 2012
Lees ook:Festival Classique verhuist dit jaar van Den Haag naar Scheveningen
Lees ook:Festival Classique Den Haag 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>