Crossing Border 2016 in Den Haag

IMG_20161012_173922Woensdag 2 tot en met zondag 6 november vindt in Den Haag de 24e editie van Crossing Border plaats, een van de grootste jaarlijkse muziek- en literatuurfestivals van Europa. Doel van het festival is om een brug te slaan tussen grote namen en nieuwe talenten uit de literatuur- en muziekwereld. Op verschillende locaties in het centrum van de Hofstad zijn meer dan honderd (muziek-)optredens, interviews en readings op het programma.

Locaties en tickets: zie website. Deze editie komen grote name nals Arnold Grunberg, Ronald Giphart, maar ook Barry Hay van Golden Earring: de frontman van de Haagse rockband presenteert een boek waarin hij vertelt over zijn leven vol seks, drugs en rock’n roll. Het festival heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste internationale evenementen op het gebied van literatuur en muziek in Europa. Er komen bezoekers uit de hele wereld naartoe. De VPRO  besteedt er uitgebreid aandacht aan.

Lees ook:Golden Earring in Ahoy
Lees ook:Night of the Proms in Gelredome en Ahoy
Lees ook:Crossing Border Festival in Den Haag
Lees ook:Crossing Border in Den Haag, Enschede en Antwerpen
Lees ook:Campagnelied Hillary was verboden song Golden Earring

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>