Crossing Border in Den Haag, Enschede en Antwerpen

Donderdag 14 tot en met zondag 17 november 2013 vindt in Den Haag Crossing Border plaats (2014: klik hier), het festival waar de combinatie van literatuur, muziek en beeldende kunst centraal staat. Enschede beleeft de tweede eigen editie op donderdag 14 en vrijdag 15 november en Antwerpen de vierde editie op zondag 17 november. De Hofstad kent het evenement sinds 1993. Locaties zijn de Koninklijke Schouwburg en het Nationaal Toneelgebouw.  In Den Haag is het hele festival uitverkocht.

Sinds de eerste editie wordt gezocht naar unieke combinaties van gesproken woord met muziek, film en beeldende kunst. Naast grote namen uit de internationale literatuur –en muziekwereld is er ook ruime aandacht voor (nog) onbekende namen. Het festival heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste internationale evenementen op het gebied van literatuur en muziek in Europa. Er komen bezoekers uit de hele wereld naartoe. De VPRO besteedt er uitgebreid aandacht aan.

Lees ook:Crossing Border Festival 2012 in Den Haag, Enschede en Antwerpen
Lees ook:Crossing Border in Den Haag
Lees ook:Crossing Border Festival Den Haag
Lees ook:Crossing Border Festival in Den Haag
Lees ook:Crossing Border 2016 in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>