Puppet International in Meppel: woensdag 5 t/m zondag 9 oktober

IMG_20160524_150901Woensdag 5 tot en met zondag 9 oktober is Meppel het decor van Puppet International, het Internationaal Poppen- en Figurentheater Festival. Het tweejaarlijkse Poppenspelfestival vindt voor de 13e keer in Meppel plaats. In 2014 koos het festival voor de nieuwe naam Puppet International. De provincie Drenthe betitelt het festival als ‘een van de parels van Drenthe’, wat de organisatie aangrijpt om nog internationaler te programmeren.

Puppet International werkt  nauw samen met Schouwburg Ogterop, maar er zijn ook speellocaties op andere plekken in de stad. Er zijn verschillende themaroutes uitgestippeld. Tickets en info: zie website. (Beginnende) theatermakers krijgen dit jaar op het festival voor het eerst de ruimte om hun act te laten zien aan een groter publiek,, tijdens het OFF-festival van Puppet International.

Lees ook:Puppet International: Internationaal Poppen- en Figurentheater Festival Meppel
Lees ook:Karavaan Festival: locatietheater trekt door Noord-Holland
Lees ook:Grachtenfestival Meppel, Cultuurstad van Drenthe
Lees ook:Meppeldagen 2014: al 55 jaar
Lees ook:Grachtenfestival Meppel – 10 t/m 12 juni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>