Zaterdag 12 december opent IJsbeelden Festival Zwolle haar deuren

Zaterdag 12 december gaat de vijfde editie van het IJsbeelden Festival in Zwolle van start. Tot en met 24 januari is in de NS-Loods bij station Zwolle de betoverende wereld van ijs en sneeuw te bewonderen. Uit 16 landen zijn de beste 40 ijskunstenaars ter wereld naar Zwolle gekomen om hun kunstwerken te komen maken uit in totaal meer dan 250.000 kilo ijs en 250.000 kilo sneeuw.

Update: Het festival is verlengd tot en met 7 februari.

Het IJsbeelden Festival is met meer dan 100.000 bezoekers uitgegroeid tot het grootste winterevenement van Nederland. Thema dit jaar is ‘Journey through a Frozen World’: een unieke wereldreis bij -10 graden Celsius. Met kunstwerken in combinatie met lichteffecten, spannende geluiden en videoprojectie. Daarnaast is er het Event Plaza, met horeca, een expositie, kermisattracties, bouwen met LEGO en ander kindervertier, live muziek en een plek voor feesten en partijen. Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:IJsbeelden Fesitval Zwolle verlengd tot en met 7 februari
Lees ook:IJsbeelden Festival Zwolle
Lees ook:IJsbeelden Festival Zwolle 2011
Lees ook:IJsbeelden Festival op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost
Lees ook:IJsbeelden Festival Zwolle 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>