IJsbeelden Festival op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost

Zaterdag 10 december opent op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost het Nederlands IJsbeelden Festival, het ‘grootste winterevenement van Nederland’ (trailer:  klik hier). Na zes succesvolle jaren in Zwolle komt het festival dit jaar naar de hoofdstad. Tot en met 5 maart zijn iedere dag van 10.00 tot 19.00 uur meer dan honderd ijs- en sneeuwbeelden tot wel zes meter hoog te bewonderen.

Uit 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw maakten 42 ijskunstenaar uit de hele wereld hun kunstwerken. Het is de grootste editie ooit van het IJsbeelden Festival, day om de top-5 staat van leukste en best bezochte winteruitjes van Nederland. Thema dit jaar is ‘Music Inspires‘. Van 22 tot en met 26 december staat er een kerstmarkt op het voorplein van de Ziggo Dome (gesloten op eerste kerstdag).

Lees ook:IJsbeelden Fesitval Zwolle verlengd tot en met 7 februari
Lees ook:Zaterdag 12 december opent IJsbeelden Festival Zwolle haar deuren
Lees ook:IJsbeelden Festival Zwolle 2011
Lees ook:IJsbeelden Festival Zwolle
Lees ook:IJssculpturen Festival Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>