Big Apple Circus: Metamorphosis 23 november in tien bioscopen van Pathé

Pathe-logo-188-120-__186xZondag 23 november, 13.00 uur vertoont Pathé in tien bioscopen eenmalig de nieuwe voorstelling vanBig Apple Circus:  Metamorphosis. In Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Tilburg en Zaandam. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen (bron: persbericht).

Snel, komt dat zien! Haast u naar de magische piste, naar het circus, het Big Apple Circus! Naar de geheel vernieuwde show Metamorphosis , waar adembenemende acts en spetterende transformaties in de circustent u meevoeren en betoveren. Het Big Apple Circus beleeft zijn zevenendertigste seizoen en zweeft op vleugels van illusie en zinsbegoocheling naar een droomwereld. Aanschouw de trapezevliegers die in de nok van het circus hun bloedstollende duikvluchten uitvoeren, een futuristisch staaltje acrobatiek, de stunts van kamelen en paarden, gewiekste goochelaars, de onvoorstelbaar soepele ledematen van de slangenmens en natuurlijk de onvolprezen circusdirecteur John Kennedy Kane die de geesten van het circus oproept.

Lees ook:Opening eerste Nederlandse Apple Store
Lees ook:Eerste Apple Store in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam heeft eigen Apple Store
Lees ook:Circustent failliet Herman Renz gaat onder de hamer
Lees ook:Circus Ronaldo in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>