Circus Ronaldo in Amsterdam

Op Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam staat van woensdag 6 tot en met zaterdag 9 oktober 2010 het Belgische Circus Ronaldo met de voorstelling ‘Circenses’: een mix van circus en theater, ‘een haast perfect georkestreerde chaos van slapstick, circusacts, live muziek, humor en variété’, meldt de website (trailer: klik hier). De show speelt zich  voor en achter af; het publiek moet tijdens de pauze van plaats wisselen. De voorkant is de wereld van glitter en glans,de andere helft toont de chaos en ruzies achter de schermen: niks pracht en praal, het is er smerig, duister en hectisch.

 

Door deze opstelling vraagt het publiek zich constant af wat er zich aan de andere kant afspeelt. Circus Ronaldo speelde al in veel landen voor uitverkochte zalen en wordt beschouwd als ‘een van de meest opwindende hedendaagse circusgezelschappen in Europa’, aldus de website: dit jaar voor het eerst in Amsterdam. Na afloop van de voorstelling vindt in Parc Pacific, naast de circustent, een Vlaamse Afterparty plaats met optredens van bands en DJ’s. De party is gratis voor circusbezoekers. Is het circus vaak uitbundig kindervertier: dit programma is bestemd voor 12 jaar en ouder. De shows beginnen iedere avond om 20.15 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Fries StraatFestival 2015 in Leeuwarden
Lees ook:Cirque du Soleil met TOTEM in Amsterdam
Lees ook:Ronaldo – de film: wereldpremière op maandag 9 november
Lees ook:Great Flying Circus Noord Korea in Carré
Lees ook:Vrijdag 26 augustus opent Cultura Nova 2016 in Heerlen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>