Struûn Texel 2014

IMG_20160602_124121Vrijdag 21 tot en met zondag 23 november vindt voor de tweede keer het gratis cultuurevenement Struûn Texel plaats. Het succes van vorig jaar smaakte naar meer en dit jaar doet naast de ‘hoofdstad’ Den Burg ook het knusse Oostereind mee. Verlichte routes leiden het publiek langs alle overdekte podia.

Pendelbussen rijden tussen beide dorpen. Het programma biest een breed scala aan optredens en activiteiten die volgend jaar op het Waddeneiland op de agenda staan, van cabaret tot popmuziek, koren, jazz en blues. Met lokale artiesten, landelijk bekende bands, een kunstroute, een afterparty en kindervertier. Kortom: een weekendje ‘strunen’ tijdens de Texelse variant van de Uitmarkt. Het programma is vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 21.00 uur, zondag van 13.00 tot 18.00 uur (trailer 2013: klik hier).

Lees ook:Breda Jazz Festival 2012
Lees ook:Rhinetown Jazz Festival Wageningen
Lees ook:Summertime Festival Den Haag – vrijdag 15 t/m zondag 17 juli
Lees ook:Jazz in de Gracht 2011 Den Haag
Lees ook:Seabottom Jazz Festival Lelystad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>