Theaterfestival Boulevard 2014 in Den Bosch

Tot en met zondag 17 augustus is Den Bosch het domein van de 30e editie van  Theaterfestival Boulevard ’s-Hertogenbosch (2015: klik hier): hét internationale stads- en zomertheater-festival van Zuid-Nederland, met theater, muziek, dans, beeldende kunst en animatie van met name Zuid-Nederlandse en Vlaamse kunstenaars. Bruisend hart is de Parade aan de voet van de Sint Jans Kathedraal in het centrum van de stad. Vanaf dit festivalplein doorkruisen bezoekers de stad naar de verschillende locaties.

Naast de bekende Bossche theaters en concertzalen weet de organisatie ieder jaar bijzondere plekken te vinden. Er rijden gratis pendelbussen vanaf de Parade. Het festival is er niet alleen voor gerenommeerde artiesten, maar ook een broedplaats voor aanstormend talent. Het Boulevard Tentjestheater is uitgegroeid tot jaarlijks terugkerend fenomeen. Het festival beleefde in 1985 de eerste editie als rondreizend theaterfestival, ‘Boulevard of Broken Dreams’, in 1988 verdween ‘Broken Dreams’ uit de titel.

Lees ook:Theaterfestival Boulevard in Den Bosch
Lees ook:Theaterfestival Boulevard in Den Bosch
Lees ook:Theaterfestival Boulevard Den Bosch
Lees ook:Theaterfestival Boulevard 2011 Den Bosch
Lees ook:Festival Boulevard ‘s-Hertogenbosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>