Circus Treurdier lanceert SPEKTAKEL X

Circus Treurdier lanceert SPEKTAKEL X: ‘Er gaat iets gebeuren’, aldus het persbericht. ‘Iets heftigs. Zorg dat je erbij bent. Neem plaats op de publieke tribune en drink onrechtvaardig veel borrels. Eet biologische hotdogs en gooi cherrytomaten naar degenen die dat verdienen. Er zijn twee rijtjeshuizen, een eenhoorn, een pedofiel, een publiek, maar vooral heel veel spektakel. De bar blijft open tot het saai wordt’ (bron: persbericht).

 

Circus Treurdier SPEKTAKEL X is een interactieve muziektheaterbeleving van drie en een half bedrijf, met live muziek, absurdistisch theater en een flinke dosis radicaal entertainment. Voor en na de voorstelling en tussen de bedrijven door, is het zelf bestierde pop-up-café open. SPEKTAKEL X gaat over de invloed van de media op onze maatschappij; over hoe de wereld aan sensatiezucht ten onder kan gaan, vormgegeven in de melancholische, ironische, muzikale en humoristische stijl die Circus Treurdier eigen is. Het spektakel is van 26 juli tot en met 9 augustus te beleven in Studio 33 van de Schramstudio’s in Amsterdam-Noord. Daarna reist het gezelschap door naar Utrecht (20-30/8), Rotterdam (4-13/9) en Den Haag (17-20/9. Tickets: zie website.

Circus Treurdier is een jong en eigentijds muziektheatergezelschap bestaande uit individuele makers. Ze ontwikkelen en produceren hun eigen theater, muziek, en filmproducties. Ze zoeken in hun werk altijd een kruisbestuiving tussen kleinkunst, toneel en popmuziek en proberen hierbij het gat te dichten tussen de hoge en populaire kunst. In de afgelopen jaren hebben zij furore gemaakt met o.a. Het Eeuwige Nachtcafé, De Circus Treurdier Nachtmis en Iedereen te Koop . Ook zijn zij, met medewerking van de VPRO , bezig met de ontwikkeling van een eigen televisieserie, getiteld TreurTeeVee.

 

Lees ook:Circus Treurdier in Theater Bellevue: Het Eeuwige Nachtcafé – Kerst met Kaak XL!
Lees ook:Zwarte Cross Festival 2013
Lees ook:CaDance Festival Den Haag
Lees ook:Peter Pan in Ziggo Dome Amsterdam
Lees ook:Wereld Sterren Circus in Rijnhal Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>