Opera aan Zee in Noordwijk

Donderdag 29 mei tot en met 9 juni klinken zoete tonen in Noordwijk, tijdens het zomerfestival Opera aan Zee. Het festival begon in 1997, met als doel jonge mensen een (muziek)podium te geven. opera op locatie. Noordwijk benutten als locatie (strand, zee, duinen en luchten) en een breed publiek met opera laten kennismaken. Het festival bestaat uit twee weekenden in mei en/of juni. De meeste concerten zijn in de open lucht.

Sinds 1997 heeft Opera aan Zee tientallen opera’s laten uitvoeren. Hoofdlocatie is landgoed Klein Offem, Offemweg 17. Tot nu toe was Opera aan Zee gratis toegankelijk, maar ‘helaas is dat niet meer vol te houden’, meldt de organisatie. ‘Voor de hoofdproducties vragen we een bescheiden entree van 120 euro per persoon’. De kleine concerten op straat blijven gratis.

Lees ook:Opera aan Zee in Noordwijk – 10 t/m 19 juni
Lees ook:Amsterdam: Opera Foreward Festival – tot en met 31 maart
Lees ook:Festival Classique verhuist dit jaar van Den Haag naar Scheveningen
Lees ook:Opera in het Park, gratis in Oosterpark Amsterdam
Lees ook:Holland Festival biedt gratis Opera in het Park

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>