Haagse Pop Week 2013

Den Haag, Popstad nummer één van Nederland, staat ook deze herfstvakantie in het teken van popmuziek, vrijdag 18 tot en met zaterdag 26 oktober 2013, tijdens de 13e editie van de Haagse Pop Week. Wat ooit begon als feestje vanwege het 15-jarig bestaan van het Haags Pop Centrum (HPC), groeide uit tot een negendaags evenement, waarbij lokaal poptalent zich kan laten zien en horen.

Tijdens de Haagse Pop Week wordt extra aandacht besteed aan het tienjarig bestaan van 3voor12 Den Haag. Het festijn opent met de jubileumavond van 3voor12 Den Haag. Traditioneel worden op de finale-avond in het Paard van Troje de Haagse Pop Prijzen uitgereikt: ‘Dé Haagse Pop Prijs’, ‘Aanstormend talent’  en ‘Beste initiatief’. In totaal zijn er de hele week meer dan 150 potredens op verschillende locaties in de Hofstad.

Lees ook:Haagse Pop Week 2017
Lees ook:Haagse Pop Week 2012
Lees ook:Haagse Pop Week 2011
Lees ook:Haagse Popweek 2010
Lees ook:PopHotSpot Zomerfestival 2011 Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>