Haagse Pop Week 2017

Den Haag, Popstad nummer één van Nederland, staat ook deze herfstvakantie in het teken van popmuziek, vrijdag 13 tot en met zaterdag 21 oktober, tijdens de 17e editie van de Haagse Pop Week. Wat ooit begon als feestje vanwege het 15-jarig bestaan van het Haags Pop Centrum (HPC), groeide uit tot een negendaags evenement, waarbij lokaal poptalent zich kan laten zien en horen.

Traditioneel worden op de Haagse Pop Nach, de finale-avond in het Paard van Troje de Haagse Pop Prijs uitgereikt. Naast optredens ‘regent het’ clinics, workshops en masterclases, de meeste daarvan zijn gratis bij te wonen.

Lees ook:Haagse Pop Week 2013
Lees ook:Haagse Pop Week 2012
Lees ook:Haagse Pop Week 2011
Lees ook:Haagse Popweek 2010
Lees ook:PopHotSpot Zomerfestival 2011 Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>