Pathé Opera en Pathé Ballet – seizoen 2013/14

Pathe-logo-188-120-__186xPathé Opera is uitgegroeid tot een begrip: live registraties van beroemde operavoorstellingen in The Metropolitan Opera  in New York (trailer: klik hier). Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit is de afstand geen probleem meer. Vanaf zaterdag 5 oktober 2013 worden er negen topproducties live vanuit de Metropolitan Opera in New York uitgezonden in zestien Pathé bioscoopzalen in het land. De eerste operavoorstelling is ‘Eugen Onegin’ . Tickets zijn te koop via de website of aan de kassa van de bioscoop.Daarnaast biedt Pathé met de serie Opera Encore herhalingen: opnames van voorstellingen van het vorige seizoen, maar wel een stuk goedkoper.

Pathé Rembrandt Arnhem, De Kroon en Tilburg bieden geen live registraties, maar alleen Encore. Ook op balletgebied timmert Pathé aan de weg. Sinds vier jaar biedt Pathé Ballet voorstellingen van het Bolshoi Ballet, soms live, soms eerder opgenomen voorstellingen. De eerste is zondag 15 september, niet van het Bolshoi, maar de jaarlijkse Galavoorstelling van Het Nationale Ballet (HNB) op 7 september (trailer: klik hier).

 

Lees ook:Metropolitan Opera live bij Pathé
Lees ook:Ticketverkoop Pathé Opera & Ballet seizoen 2017-2018 is gestart
Lees ook:Metropolitan Opera New York live in negen bioscopen
Lees ook:Theater, opera, kunst en ballet in de ‘December Feestmaand’ van Pathé
Lees ook:Pathé presenteert van januari t/m maart ruim twintig specials

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>