Festival Mundial 2012 in Tilburg

IMG_20160918_142555Zaterdag 16 tot en zondag 17 juni 2012 vindt de 25e editie van Festival Mundial plaats in het Leijpark in Tilburg (2013: klik hier): ‘The World on Stage’ presenteert wereldse topacts en een mix van nieuwe talenten. Een kwart eeuw lang bewijst het festival dat het beste van twee werelden met elkaar te combineren valt: niet-Westerse muziek naast acts van eigen bodem, en daarnaast dans, performing acts en cross-overs. De poorten gaan zaterdag om 12.30 uur open , zondag een half uur eerder. Met onder meer Caro Emerald, The Kyteman Orchestra en Pitbill, maar naast muziek zijn er dit jaar meer performing acts dan ooit.

Zondagavond krijgt Oranje een allerlaatste kans, maar op het hoofdpodium geen voetbal, maar de Belgische band Vive la Fête als afsluitende act. Daartoe besloot de organisatie na de teleurstellende resultaten van de twee gespeelde poulewedstrijden. Oranjefanaten kunnen de wedstrijd wel elders op het festivalterrein in het Leipark zien: op een speciale ‘oranje-area’ met groot scherm. Of in de stad: op het Pieter Vreedeplein, in 013, bij Villa Philharmonie en in de Pathé bioscoop. Het terrein gaat beide dagen om 12.30 uur open Bezoekers kunnen overnachten op de festivalcamping.

Lees ook:Tilburg: 29e Festival Mundial – 25 en 26 juni
Lees ook:Festival Mundial 2009 in Tilburg
Lees ook:Festival Mundial 2011 in Tilburg
Lees ook:Festival Mundial 2015 in Tilburg
Lees ook:Festival aan de Werf fuseert met Springdance Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>