Festival aan de Werf fuseert met Springdance Utrecht

Donderdag 16 tot en met zondag 26 mei 2013 vindt SPRING Utrecht plaats, een fusie van het Festival aan de Werf en Springdance. Door bezuinigingen moest het theaterfestival na 27 edities fuseren met het dansfestival tot dit nieuwe Performing Arts Festival. De organisatie wil er ‘een internationaal, innovatief festival met theater, dans en combinaties’ van maken. Tien dagen lang zijn er verspreid over de Domstad meer dan vijftig theater- en dansvoorstellingen en combinaties daarvan. Daarnaast zijn er talkshow, DJ’s en feesten.

Kloppend hart is de tijdelijke landmark in het park voor de Stadsschouwburg, met kaartverkoop, live muziek en een terras. SPRING opent donderdag met Magnificat, een ‘choral theatre’ van de jonge Poolse regisseur Marte Gornicka: een 25-koppig vrouwenkoor vermengt sacrale muziek met popcultuur.

Lees ook:Tot en met zaterdag 28 mei: SPRING Performing Arts Festival in Utrecht
Lees ook:SPRING Performing Arts in Utrecht
Lees ook:Motel Mozaïque in Rotterdam
Lees ook:Vierdaagse-feesten 2015 in Nijmegen
Lees ook:Koningin Máxima bij opening Holland Festival 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>