Mooi Weer Spelen Delft 2012

Zaterdag 2 en zondag 3 juni 2012 vinde in Delft voor de 25e keer de Mooi Weer Spelen plaats. Zaterdag opent de jubileumeditie om 12.00 uur met een kleurige uitgedoste parade van Kunstkarakter op de Markt. Om 13.00 uur begint het onderdeel ‘Spelende Etalages’: kleurige acts in, voor en bij een groot aantal etalages in de binnenstad. De dag valt samen met de Dag van de Bouw, waar het publiek ook in Delft een kijkje achter de bouwhekken kan nemen, onder andere in de spoorzone.

 

Vanuit het station verzorgen theatraal uitgedoste Kunstkrakers de routebegeleiding van de spoorzone naar de binnenstad. Zaterdagavond trekt het Flames of Chaos Vuurtheater door het centrum: vanaf het Doelenplein loopt een stoet overlevenden met hun vuurtoortsen naar de Markt om ten strijde te trekken voor hun koning en koningin. Op de Markt begint om 23.00 uur de voorstelling De Terugkeer van de Koning’. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen jongeren hun kunsten laten zien op de Markt, het Doelenplein en de Boterbrug, tijdens ‘The Street is My Stage’. Zondag (tevens de Dag van het Park) staat in het teken van straattheater uit binnen- en buitenland, met vreemde snuiters en voertuigen op pleinen en straten in het centrum.

Lees ook:Mooi Weer Spelen Delft
Lees ook:Lichtjesavond Delft 2010
Lees ook:Delft Ceramica
Lees ook:Mooi Weer Spelen: straatfestival Delft
Lees ook:Lichtjesavond in Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>