Fries Straat Festival 2012

Tijdens het pinksterweekend, van vrijdag 25 tot en met zondag 28 mei 2012, is Leeuwarden het domein van het jaarlijks terugkerende Fries Straat Festival (2013: klik hier). Drie dagen lang zetten professionele straatartiesten en muzikanten uit binnen- en buitenland met hun acts de binnenstad op zijn kop. Het publiek kan terecht op maar liefst 21 locaties in de binnenstad. Daarnaast wordt de Friese hoofdstad bevolkt door lopende acts.

 

De organisatie verwacht veel bezoekers en zorgt voor voldoende mogelijkheden om tijdens een voorstelling te gaan zitten, zodat iedereen ervan kan meegenieten. Op het Oldehoofsterkerkhof – de hoofdlocatie van het festival – staat een imposant steigerontwerp van de jonge Leeuwarder kunstenaar Bouke Groen. Het festival vindt plaats op vrijdag van 20.30 tot 23.45 uur, zaterdag van 13.00 tot 23.50 uur en zondag van 14.00 tot 17.55 uur.

Lees ook:KidzPop in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Festival Mundial 2011 in Tilburg
Lees ook:Fries Straatfestival in Leeuwarden
Lees ook:Het Café Theater Festival van Utrecht
Lees ook:Festival Mundial Tilburg 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>