Theaterfestival BIES! in Dordrecht


Tot en met zondag 4 september 2011 opent Schouwburg Kunstmin in Dordrecht voor de vijfde keer het theaterseizoen met BIES! Theaterfestival Biesbosch, op locatie in natuurgebied de Hollandse Biesbosch. Één van de voorstellingen is van het Frans-Zweedse Cirk Isis, dat acrobatiek voor het hele gezin laat zien. Naast theatervoorstellingen zijn er gratis activiteiten op het festivalterrein. Zo vertoont Filmhuis Cinode de met Oscars bekroonde film ‘The King’s Speech’ als gratis buitenfilm in de openlucht in de Biesbosch op zaterdag vanaf 2.45 uur.

Onder leiding van een ervaren bouwmeester kan iedereen, van jong tot oud, zaterdagmiddag met bamboe en elastiek bouwen aan een enorme constructie. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zaterdagmiddag deelnemen aan een workshop acrobatiek, met een volwassene als partner. De BAF Cultuurbus presenteert verhalen uit stadse wijken in de natuur van de Hollandse Biesbosch.

Lees ook:WK Spruitjes Koken in Veenendaal
Lees ook:NK Jongleren in Enschede
Lees ook:Hele Hollandse Waterlinie rijksmonument
Lees ook:Keltfest 2011 in Dordrecht
Lees ook:Houtfestival Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>