Kunst verzoent culturen op Primavera Ahoy

Van donderdag 25 tot en met maandag 29 maart 2010 vindt in Ahoy Rotterdam de vijfde editie plaats van de Kunst & Antieksalon Primavera (editie 2011: klik hier). Het thema van dit jaar is: ‘Kunst verzoent culturen’. Deze kunstbeurs wil er één zonder culturele grenzen zijn als het om schoonheid gaat, vinden de organisatoren. Het biedt vijf dagen lang ruimte aan een rijkdom van uitingen op het gebied van beeldende en toegepaste kunst: uit heden, het verre en recente verleden.

De kunst komt uit onze West-Europese cultuur, maar ook uit andere culturen. Primavera heeft een reputatie opgebouwd van hoge kwaliteit voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Meer dan 60 exposanten laten de bezoekers een reis door plaats en tijd maken, op zoek naar schatten uit alle hoeken van de hele wereld. De deuren zijn open van 10.30 tot 18.00 uur, vrijdag tot 22.00 uur. Toegang kost € 12,50; kinderen tot 16 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:Primavera 2011 in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Art & Antique Fair Den Bosch
Lees ook:Kunst en antieksalon Primavera in Ahoy
Lees ook:Kunst en antiekbeurs Den Bosch
Lees ook:Art & Antiques Fair ’s-Hertogenbosch 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>