Country Fair PUUR Doorn 2009

Op het landgoed Huis Doorn (Langbroekerweg 10) vindt van donderdag 10 tot en met zondag 13 september 2009 voor de 16e keer de Country Fair PUUR Doorn plaats. De Zuid-Afrikaanse kunstenaar heeft de ‘Happy Shopper‘ getekend: in deze crisistijd staat deze dame trots in haar ‘little green dress‘ van brandnetelstof op een handgemaakte stoel, draagt een voor haar ontworpen tas en balanceert een handgeblazen glazen vaas met eco- tulpen. De Happy Shopper houdt van PUUR en authentiek, hip en duurzaam, eerlijk en lekker.

 

Op PUUR Doorn zijn stands met collectors items, bio-kleding en haute couture, vakmanschap, interieurs, een champagnebar, lekker en verantwoord eten én: een Herenstraat. De echte man kan er ook van alles vinden, zoals: maatpakken, handgemaakte sigaren, speciaal ontworpen manchetknopen, antieke landkaarten en stadsplattegronden. Daarnaast zijn er lezingen, kookdemonstraties, roofvogelshows, ritjes in authentieke koetsjes op het landgoed en leest een grafoloog handschriften. PUUR Doorn is geopend donderdag en vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur, zaterdag 10.00 tot 18.00 en zondag 11.00 tot 18.00 uur. De entree kost € 12,= en kinderen tot 12 jaar € 5,=; online zijn kortingsbonnen te vinden: het scheelt € 1,50. Donderdag en vrijdag is van 17.00 tot 19.00 uur happy hour: de toegang daarvoor kost € 7,50 (deze kaartjes zijn alleen bij de kassa’s van het fairterrein te koop).

Lees ook:Puur bij Country Fair Doorn
Lees ook:Kastelentocht Doorn, zondag 21 augustus
Lees ook:Eten en drinken op niveau in Maastricht
Lees ook:Kastelentocht Doorn
Lees ook:Allergiebeurs in de Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>