Venlo Zomerparkfeest

Venlo heeft in de zomer een eigen variant op de Parade en andere festivals: het Zomerparkfeest in het Julianapark. Van donderdag 7 tot en met zondag 10 augustus 2008 vindt de 32e editie plaats (update 2009: klik hier). Muziek, theater, dans, literatuur, beeldende kunst, wetenschap en uiteraard drankjes en hapjes. Er zijn meerdere locaties in het park: het Hoofdpodium, het Vriendenpodium, de Spiegeltent en de Grote tent. Ook op het terrein is van alles te beleven.

Zie ook ‘Breda Zomerfestival‘.

Met 83 acts is er is voor elk wat wils, van pop (Alain Clark, zaterdag 20.15 uur Hoofdpodium) tot poëzie (Simon Vinkenoog, zondag 15.00 uur Spiegeltent), van kindertheater tot een seniorenfeest (vrijdag 14 uur in de Grote Tent), van dj’s   tot het Venlose Leedjesschriévers Gilde (vrijdag 18 uur  op het Vriendenpodium). Programma en verdere informatie: zie website zomerparkfeest.nl. Het Julianapark is op loopafstand van het station.

Zie ook ‘Festival Boulevard Den Bosch‘.

 

 

 

Lees ook:Zomerparkfeest en Vuelta-maandag Venlo
Lees ook:Zomerparkfeest 2010 in Venlo
Lees ook:Simon Vinkenoog is niet meer
Lees ook:RTL viert de zomer in Zwolle
Lees ook:Parkfeest Oosterhout 2012

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Venlo Zomerparkfeest

  1. Rik van Druten

    Het Zomerparkfeest in Venlo is helemaal gratis!

      /   Reply  / 
  2. erik feenstra

    Dank voor je reactie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>