Art & Antique Fair: ‘liever kunst kopen dan beleggen’


Donderdag opende schrijfster Nelleke Noordervliet in de Brabanthallen in Den Bosch de 42e Art & Antique Fair ’s-Hertogenbosch (2013: klik hier). De beurs borduurt voort op de vermaarde Antiekbeurs Delft en mag zich één van de oudste kunst –en antiekbeurzen van Europa noemen. De organisatie verwacht de komende tien dagen 25.000 bezoekers: allemaal mensen die kunst of antiek willen kopen, of die er in ieder geval van kunnen genieten. Duur of betaalbaar: voor iedere portemonnee is er wel wat te vinden. ‘Als we de positieve resultaten van de TEFAF in Maastricht zien, mogen we ook voor onze Art Fair hooggespannen verwachtingen hebben’, zegt voorzitter Jan Roelofs in de Telegraaf. ‘In Maastricht is bewezen dat veel mensen hun geld liever in kunst en antiek steken dan in aandelen.’ De Art Fair telt dit jaar maar liefst 16 nieuwkomers, waarvan zes uit België, één uit Duitsland en één uit Frankrijk.

 

Als eerste kunst –en antiekbeurs biedt de ‘Art & Antique Fair’ professionele opvang voor kinderen en voor honden. Voorzitter Jan Roelofs ziet dit als service, om een zo breed mogelijk publiek te trekken. ‘Tegenwoordig verlangen de mensen dat ze gemakkelijk kunnen parkeren, maar ook dat er opvang voor hun kinderen is. Dat hebben we nu geregeld.’ En dus ook een aparte hondenopvang. Een aantal luxe restaurants in de binnenstad van Den Bosch bieden de gasten tijdens de beursdagen speciale ‘Art & Antiques Fair’ menu’s. Andere restaurants hebben kunst van deelnemers hangen. Beursbezoekers kunnen op de fair in de stand van de gemeente Den Bosch tafeltjes reserveren bij één van de restaurants. De Fair is iedere dag te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur, donderdag tot 22.00 uur en de laatste dag tot 18.00 uur.

Lees ook:ART & ANTIQUE FAIR in Autotron Rosmalen
Lees ook:Art en Antique Fair ‘s-Hertogenbosch 2014
Lees ook:Art & Antiques Fair ‘s-Hertogenbosch in Autotron
Lees ook:Art & Antique Fair ‘s-Hertogenbosch 2009
Lees ook:Kunst en antiekbeurs Den Bosch

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Art & Antique Fair: ‘liever kunst kopen dan beleggen’

  1. Pingback: Art & Antique Fair Den Bosch | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>