Meest gelezen in maart 2008

Eropuit.blog werd op 1 februari 2008 gelanceerd: een blog over alles wat er in Nederland gaande is. Evenementen, beurzen, herinneringen, feesten en sport (die andere blogs niet coveren; Olympische Spelen, voetbal en American Football hebben eigen blogs). De tweede maand was het aantal bezoekers 66% hoger dan in februari, het aantal unique visitors was 71% hoger. Welke berichten werden veel gelezen? Welke niet? Bij Blog.nl draait ‘achter de schermen’ een statistiekensysteem, dat dit laat zien.  De vijf meest gelezen berichten van maart 2008 waren:   

   

5.‘Dirty Dancing’


De musical ‘Dirty Dancing’ ging 9 maart in het Beatrix Theater in Utrecht in première. De bioscoophit uit 1987 trok volle zalen en deed dansscholen uitpuilen. Het gerucht ging dat de filmster, Patrick Swayze, ‘nog maar vijf weken te leven had’. Gelukkig viel dat mee: hij heeft weliswaar kanker, maar reageert goed op behandelingen.

4. Stiletto Run 

Op 6 maart renden dames op hakken van tenminste 9 cm in de finale van de jaarlijkse Stiletto Run over de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. De winnaar kon met 10.000 euro op zak de winkels afstruinen. Het bericht trekt nog steeds veel lezers. Er is nu een filmpje over de finale te zien.   

3. Evenementen met Pasen voor kinderen

Dat was een schot in de roos: vooral vlak voor en tijdens Pasen bekeken veel bezoekers deze opsomming van wat er voor kinderen tijdens Pasen te beleven viel.   

2. Spullen Land van Ooit onder de hamer 

Waren het de nostalgische herinneringen aan het ideale kinderuitje? Of trokken de spullen, die veilinghuis Troostwijk te koop aanbood? Op de kijkdagen tijdens het tweede weekend van maart kwamen veel mensen af. Ook op het bericht op deze blog. 

1. Koningin opent ‘Corpus’

De absolute topper deze maand was het nieuwsartikel over het spiksplinternieuwe museum bij Oegstgeest: ‘Corpus’. In dat museum maakt de bezoeker een reis door het menselijke lichaam. De koningin opende ‘Corpus’ op 14 maart.

Lees ook:Meest gelezen berichten in februari 2008
Lees ook:Bericht van het Jaar: Supermaan – voorbode van extreem weer?
Lees ook:Finale Stiletto Run 2008 Amsterdam
Lees ook:Koningin opent Corpus: ‘reis door de mens’ in Oegstgeest
Lees ook:Première ‘Dirty Dancing’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>