Alle pretparken openen deze week hun poorten

Bij het begin van de lente (21 maart 2008) hebben alle pretparken in het land hun poorten weer geopend voor het publiek (2009: klik hier). Een aantal pretparken bleef in de wintermaanden geheel of gedeeltelijk open. Een eerder artikel was al hieraan gewijd, maar door een technisch foutje achter de schermen is dat bericht via andere kanalen niet te vinden. In dat bericht: ‘Hoera, de pretparken gaan weer open’, staan alle attractieparken vermeld, met plaats, omschrijvingen openingstijden.

Voor zover bekend: als er een pretpark of themapark ontbreekt, kunt u dat dan vermelden bij ‘plaats reactie’? Dan wordt dat park alsnog aan de lijst toegevoegd. In het paasweekend organiseren verschillende parken eigen activiteiten voor de kinderen, die op hun websites te zien zijn. Informatie over evenementen op andere plekken voor kinderen met Pasen, staat in het artikel ‘Evenementen met Pasen voor kinderen’. Er komt eerdaags nog een artikel met informatie over dierentuinen en natuurparken.

 

 

 

Lees ook:Hoera, de pretparken gaan open
Lees ook:Goede Vrijdag openen alle pretparken
Lees ook:Efteling beste pretpark in de Benelux
Lees ook:Pretparken gaan weer open
Lees ook:Het pretpark seizoen 2009 gaat beginnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>