Aardbeienfeesten 2014 in Zundert

Zaterdag 21 en zondag 22 juni wordt in Zundert (vlak bij de grens met België, zuidwest van Breda) het aardbeienseizoen officieel geopend met de jaarlijkse  Aardbeienfeesten (2015: klik hier). In de regel vindt het feest ieder tweede weekend in juni plaats, maar vanwege de late Pinksteren zijn de feesten dit jaar twee weken verschoven.

Dit populaire feest staat helemaal in het teken van de aardbei en is een begrip in de wijde omgeving. Zundert is het centrum van de aardbeienteelt. Er is een gezellige braderie, een zomerkermis voor kinderen, demonstraties, live muziek en tal van activiteiten. In het Cultureel Centrum worden de maquettes gepresenteerd van Corso Zundert, het Grootste Bloemencorso ter wereld, dit jaar op 7 en 8 september.

Lees ook:Aardbeienfeesten Zundert 2015
Lees ook:Aardbeienfeesten Zundert: 11 en 12 juni
Lees ook:Aardbeienfeesten Zundert 2013
Lees ook:AardbeienFeesten Zundert: zaterdag 10 en zondag 11 juni
Lees ook:Aardbeienfeesten Zundert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>