AardbeienFeesten Zundert: zaterdag 10 en zondag 11 juni

IMG_20160602_124951Zaterdag 10 en zondag 11 juni wordt in Zundert (vlak bij de grens met België, zuidwest van Breda) het aardbeienseizoen officieel geopend met de jaarlijkse AardbeienFeesten. Zundert – het geboortedorp van Vincent van Gogh – is het hart van de aardbeienteelt. Het zomerkoninkje wint nog altijd aan populariteit, ook in het buitenland.

Het populaire Aardbeienfeest is een begrip in de wijde omgeving, met op beide dagen braderie (zaterdag vanaf 11.00 en zondag vanaf 10.00 uur). Er staat een prijs voor de leukste kraam op het spel. Daarnaast zijn er standwerkers en vinden er allerlei demonstraties plaats, De corsomaquettes voor de jaarlijkse Bloemencorso begin september worden gepresenteerd en de volgorde van de praalwagens wordt bekendgemaakt. Op het Oranjeplein staat een grote kermis en verschillende podia bij de terrasjes bieden muzikaal vertier.

Lees ook:Aardbeienfeesten Zundert 2013
Lees ook:Aardbeienfeesten Zundert
Lees ook:Aardbeienfeesten 2014 in Zundert
Lees ook:Aardbeienfeesten Zundert 2015
Lees ook:Corso Zundert: zondag 4 en maandag 5 septemer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>