Justin Bieber hoofdact Pinkpop 2017 – kaartverkoop start 11 maart

Justin Bieber komt dit jaar als hoofdact naar Pinkpop, zaterdag 3 tot en met pinkstermaandag 5 juni in Landgraaf. De 22-jarige popster in zaterdag de publiekstrekker. Eerder was al duidelijk dt zijn goede vriend Martin Garrix (20) ook komt. Ze gaan deze zomer samen op tournee en zijn al op meerdere Europese festivals geboekt.

Bieber komt voor de derde keer naar Nederland. In oktober stond hij twee avonden in de Gelredome in Arnhem. Pinkpop vindt dit jaar voor de 48e keer plaats, als vanouds rondom Pinksteren. De kaartverkoop begint dit jaar op 11 maart.

Lees ook:Zaterdag start kaartverkoop Symphonica in Rosso met Anouk
Lees ook:Paul McCartney sluit Pinkpop af; kaartverkoop start zaterdag 20 februari
Lees ook:Chaos bij Gelredome voor aanvang concert Justin Bieber
Lees ook:Bruce Springsteen sluit Pinkpop 2012 af
Lees ook:Lady Gaga komt naar de Ziggo Dome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>