Minions Weekend zaterdag 27 en zondag 28 juni in alle bioscopen Pathé

Pathe-logo-188-120-__186xDe Minions nemen Pathé over! Zaterdag 27 en zondag 28 juni is het Minions Weekend in alle bioscopen van Pathé, met Minions activiteiten en de vertoning van de Minions film – voor het eerst in ons land. In de originele en de Nederlandse versie, in 2D, 3D en IMAX 3D. Voor tickets en het programma: www.pathe.nl/minions. Tijdens het Minions Weekend staan alle bioscopen van Pathé in het teken van de geliefde gele vrienden. Zo zijn er gele lopers, schmink, kleurplaten, een knutselhoek, ballonnen, Minions Kidscombo’s en Minions popcornbekers (bron: persbericht).

Er zijn Minions posters, Minions snoepjes en Minions 3D brillen te koop en er zijn vele Minions prijzen te winnen. Bovendien zijn er Meet & Greets met de Minions Stuart, Kevin en Bob – alleen op zaterdag 27 juni – in Pathé Breda (10.15 uur), Tilburg (13.00 uur), Eindhoven (15.30 uur) en Helmond (17.15 uur). En natuurlijk draait in alle bioscopen de film in de originele en de Nederlandse versie, behalve in Pathé City waar alleen de originele versie te zien is. Tijdens het Minions Weekend – en vanaf woensdag 1 juli – draait de film ook in IMAX 3D in Pathé ArenA, Schouwburgplein, Spuimarkt, Eindhoven en Tilburg.

De ondeugende Minions Kevin, Stuart en Bob gaan op zoek naar een nieuwe baas. De drie vrienden raken daarbij verzeild in een spannend avontuur dat hen leidt naar Scarlet Overkill, ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk. Van het ijskoude Antarctica reist het trio naar het New York van de jaren zestig en belandt uiteindelijk in Londen. Daar wacht de grootste uitdaging aangaat: het redden van alle Minions. De stemmencast van de originele versie: Sandra Bullock, Jon Hamm, Geoffrey Rush, Jennifer Saunders, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan en Pierre Coffin. In de Nederlandse versie zijn de stemmen te horen van Isa Hoes, Barry Atsma, Chris Zegers, Karin Bloemen, Susan Visser, Bas Keijzer, DJ Hardwell, Hans Klok en Enzo Knol.

Lees ook:Meet & Greet met Sid uit Ice Age bij vijf Pathé-bioscopen
Lees ook:‘Purple Rain’ zondag 1 mei om 19.00 uur in twaalf bioscopen Pathé
Lees ook:Pathé Kids Zomerbios met vrolijke films en leuke cadeautjes en activiteiten
Lees ook:Pathé brengt favoriete Disney films terug op het grote doek tijdens Pathé Disneyweken
Lees ook:Nick Cave donderdag 8 september bij Pathé, CineMec en Foroxity

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>