‘One Direction – Where we are’ 11 en 12 oktober in achttien bioscopen Pathé

Pathe-logo-188-120-__186xIn het weekend van 11 en 12 oktober vertoont Pathé het concert van One Direction – ‘Where we are’ in achttien bioscopen (trailer: klik hier). Wereldwijd is de concertregistratie, met exclusieve interviews en backstagemateriaal, slechts één weekend te zien in tienduizend bioscopen in meer dan 50 landen. Tickets (12,50 euro) zijn nu via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

De boyband One Direction, de grootste popgroep ter wereld, brengt hun ‘Where we are’-concert naar de theaters. In maar liefst 10.000 bioscopen in meer dan 50 landen kunnen uitzinnige fans op 11 en 12 oktober hun idolen op het grote scherm aanschouwen. Opgenomen vanuit het iconische San Siro stadion in Milaan brengt de popgroep al hun grote hits ten gehore en worden de fans op hun wenken bediend met vijftien minuten aan extra beelden met exclusieve interviews en backstagemateriaal. De achttien Pathé-bioscopen in Nederland: Pathé ArenA en De Munt (Amsterdam), De Kuip en Schouwburgplein (Rotterdam), Scheveningen en Spui (Den Haag), Amersfoort, Rembrandt (Arnhem), Breda, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Tilburg, Utrecht, Zaandam en De Kroon (Zwolle).

Lees ook:Speciale screenings ‘Oasis: Supersonic’ bij Pathé
Lees ook:Harry Potter Marathon 29 en 30 oktober bij Pathé
Lees ook:Poulewedstrijden Oranje bij veertien bioscopen van Pathé in HD
Lees ook:Imagine Dragons woensdag 2 maart bij Pathé en Foroxity
Lees ook:Concert Robbie Willams live in Pathé bioscopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>