Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA

Zaterdag 24, vrijdag 30 en zaterdag 31 mei is de Amsterdamse ArenA voor de tiende keer op rij het domein van Toppers in Concert: Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger (2015: klik hier). Hier en daar wordt ook donderdag 29 mei vermeld, maar niet op de website van de ArenA en ook niet op Ticketpoint. Zeker is dat iedereen op 24 met en het Hemelvaartsweekend 30 en 31 mei voor de tiende keer kan meezingen en -swingen op ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’.

De avond-uit-van-het-jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s om even uit de alledaagse sleur te zijn. Als special guests komen Gordon, 2 Unlimited en Andre van Duin. De dresscode is ROOD voor de tweede ring, WIT voor de eerste ring en BLAUW voor het veld. Buiten de ArenA is een Toppers Fanzone ingericht, een horecaplein met eet- en drinkgelegenheden, merchandise en een groot podium waar iedereen vanaf 14.00 uur terecht kan, om zich voor de show alvast op te warmen. Het stadion gaat om 19.00 uur open (hoofdingang E om 18.30 uur); het concert begint om 20.30 uur.

Lees ook:Toppers in Concert 2015 in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert 2016 in de Amsterdam ArenA: ‘Royal Night of Disco’
Lees ook:‘Samen met Dre’: André Hazes in de Arena
Lees ook:Toppers in Concert 2012 in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>