Drum ‘n Bass Major League in de Melkweg met The Upbeats en Dieselboy

melkwegnightVrijdag 7 februari is er een bijzondere editie van Major League in de Melkweg met van 23.00 tot 05.00 uur artiesten uit heel de wereld. Headliners van de avond zijn de Nieuw-Zeelandse superact The Upbeats en de bekende Amerikaanse artiest Dieselboy. Uit Utrecht komt Black Sun Empire en verder staan er twee acts uit de UK op het programma. Tickets: zie website (bron: persbericht). 

Ooit begonnen in Londen in de jaren ’90 is drum&bass anno nu uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Ook in Nederland krijgt drum&bass iedere dag nieuwe fans. Wat verklaart deze nieuwe energie? “Een aantal jaar geleden domineerden een beperkt aantal labels de scene, waardoor er minder ruimte was voor vernieuwende sounds en stijlen. Nu brengen honderden nieuwe labels nummers uit, ook van artiesten uit andere genres zoals techno en dubstep. Dat brengt veel vernieuwing en nieuwe energie”. Aldus de organisatie van Major League, dat vorig jaar liet zien waarom dit drum&bass feest al sinds 2001 volle zalen trekt. Afgelopen jaar stonden praktisch alle nationale en internationale top dj’s op het programma en ging het dak er keer op keer af. En in 2014 gaat Major League onverminderd hard door!

Line-up:

The Upbeats (Vision Recordings, NZ)

Dieselboy (Human Imprint, USA)

Black Sun Empire (BSE Recordings, NL)

Prolix (Playaz / Trendkill Records, UK)

Survival & Silent Witness (Dispatch / Triple Seed, UK)

Pythius (Rottun Recordings, NL)

MC Dart

Lees ook:Mayor League Zomereditie met o.a. Aphrodite in de Melkweg
Lees ook:Tophonkballers uit de Major League komen naar Nederland
Lees ook:Burgemeester Amsterdam krijgt Europa Cup
Lees ook:Rotterdam Dance Parade
Lees ook:Modeselektor met eigen event in Melkweg tijdens ADE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>