Den Haag Shopping Night 2013

IMG_20161012_130717Donderdag 27 juni 2013 vindt in de binnenstad van Den Haag de zevende editie plaats van ShoppingNight (2014: klik hier). Naast winkelen met interessante kortingen is er nog veel meer te beleven. Fashionista’s kunnen er terecht voor spectaculaire modeshows of stappen de GlamBus in om er gerestyled uit te komen. Thema dit jaar is ‘ConFashions’: biecht je aankoopgeheim op en maak kans op prijzen. Bekende Hagenezen zijn al anoniem voorgegaan en hebben hun aankoopgeheimen opgebiecht, te zien op posters in heel Den Haag. Ze dienen ter inspiratie voor de Facebookwedstrijd ‘Wat is jouw ConFashion?’ Sandalen met witte sokken, waslabels die uit je shirtje hangen: de leukste modemissers maken kans op fantastische modeprijzen (bron: persbericht).

Inruilen is deze avond een feestje bij het kantoor van de krant ‘Den Haag Centraal’ op de Plaats, met bubbles, bites en live muziek van het THISSfest (The Hague International  Singer Songwriters Festival). Lever jouw miskoop in en ontvang een ‘zakje goed gevoel’, vol met mooie vouchers van ondernemers uit de Hoogstraat, Plaats en Noordeinde. Zo gun je muurbloempjes uit de kledingkast een tweede leven en help je het goede doel Pakkie Deftig. Eigenlijk is het not done om in een pashokje te gluren, maar tijdens de ShoppingNight mag dat en doe je er de beste shopideeën op. Op de Grote Marktstraat staan twee podia met daarop een piramide van pashokjes. Stylistes geven de modellen achter de pasgordijnen kledingsetjes met de nieuwste trends aan en vertellen het publiek over hun creaties. Bij de Passage staan speciaal ontworpen ConFashion-zuilen. Fluister hierin je diepste modegeheim en maak kans op mooie prijzen. De Vlamingstraat, Venestraat, Wagenstraat en Spuistraat zijn vier haltes waar de hostessen van de GlamBus je ophalen voor een tourtje restyling.

 Waar spreek je af met je vrienden voor, na of tijdens ShoppingNight? Op de ‘B locatie’ ofwel ‘the Place to B’ op de Grote Markt, met bitterballen, blokjes kaas, biertjes en nog veel meer leuks met een B. Tijdens de ShoppingNight kan je gebruik gemaakt worden van de gratis Baps App:  Brand and Product Search. Deze applicatie maakt het mogelijk om de dichtstbijzijnde winkel met een bepaald merk of specifieke stijl te vinden, met routebeschrijving. In 2007 was Den Haag de eerste Nederlandse stad met de ShoppingNight. Vorig jaar kwamen er meer dan 100.000 bezoekers op af. Het is onderdeel van The Hague Festivals. Bij de eerste festivalkriebels laat Den Haag zich van haar beste kant zien met grote en bekende festivals, zoals de Tong Tong Fair, Vlaggetjesdag, Festival Classique, de Nederlandse Veteranendag en Parkpop. Eenmaal in de stad pak je nog een ander festival mee, er zijn er tenslotte genoeg! Of combineer het bezoek met een dagje strand, het Vredespaleis, een bijzonder museum of een van de vele attracties.

Lees ook:Den Haag Shopping Night 2010
Lees ook:PopHotSpot Festival Den Haag
Lees ook:Den Haag ShoppingNight 2012
Lees ook:Den Haag Shopping Night 2008
Lees ook:Tong Tong Fair 2011 in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>