PopHotSpot Festival Den Haag

Zaterdag 24 mei tot en met zaterdag 8 juni 2013 staat het jaarlijkse PopHotSpot Festival in het centrum van Den Haag, een van de leukste gratis festivals van de Hofstad. Drie weken lang staan in en rond het weekend veel bijzondere bands geboekt op de Grote Markt: ‘nóg meer dan normaal the place to be’, juicht de aankondiging. Bekende internationale namen, maar ook opkomende artiesten ‘die het ontdekken meer dan waard zijn’.

Het festival werkt langzaam toe naar een climax. De eerste weken spelen de acts in relatief kleine settings, in het laatste weekend (donderdag 6 tot en met zaterdag 8 juni) is het knallen geblazen met een mega podium, topacts en een kolkende massa. PopHotSpot is een samenwerking van de horeca aan de Grote Markt, Paard van Troje en de gemeente Den Haag en is één van de hoogtepunten van The Hague Festivals, dat sinds zeven jaar van eind april tot eind juni een aaneenschakeling te bieden heeft van cultuur, sport, lifestyle en muziek biedt. De Tong Tong Fair (tot en met 2 juni op het Malieveld) maakt er ook deel van uit.

Lees ook:PopHotSpot Zomerfestival 2011 Den Haag
Lees ook:Tong Tong Fair 2011 in Den Haag
Lees ook:The Hague Festivals 2012 in Den Haag
Lees ook:Haagse Pasar Malam heet nu Tong Tong Fair
Lees ook:The Hague Festivals 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>