Jazz Festival Middelburg

Tijdens het pinksterweekend, vrijdag 17 tot en met maandag 20 mei, vindt in de Zeeuwse hoofdstad de zevende editie plaats van het International Jazz Festival Middelburg (2015: klik hier). De Volkskrant schaarde het festival vorig jaar onder de beste zomerfestivals van Europa, op één van de mooiste locaties van Nederland: het Abdijplein van Middelburg. Vrijdag begint met Jazznight in the City, een gratis kroegentocht langs tien locaties.

Zaterdagmiddag volgt Jazz in the City: gratis concerten ‘oude stijl’ op zeven podia in de stad. Zondag begint met een Jazzkerkdienst in de Neuwe Kerk. Zaterdag en zondag is het Abdijplein van 15.00 tot 24.00 uur het domein van jazzconcerten, maandagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur. Voor de concerten op het Abdijplein moeten tickets worden gekocht, de rest van het festival is gratis.

Lees ook:International Jazzfestival Middelburg
Lees ook:International Jazz Festival Middelburg 2015
Lees ook:Jazz Festival Middelburg 2012
Lees ook:Zeeland Nazomerfestival 2010
Lees ook:Jazz by the Sea 2009 op Walcheren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>