WinterParade 2012

Eind december/begin januari vindt de tegenhanger van de zomerse Parade plaats: de WinterParade (2013: klik hier). Staat de zomerse variant in de buitenlucht in parken in de vier grote steden, de wintervariant is een indoor evenement en reist als ‘Tafel van de Idee’ rond langs bijzondere kerstkribbenplekken, zoals oude kerken, leegstaande fabrieken, de hal van een stadhuis of een concertgebouw. Vanaf 14 december deed de WinterParade Den Haag, Rotterdam en Amsterdam aan. Vrijdag 27 en zaterdag 28 december staat het in de Cultuurspinnerij de Vasum in Nijmegen, 3 en 4 januari in de Grote of St. Bavokerk in Haarlem en 5 januari in het Klokgebouw in Eindhoven.

De WinterParade biedt aan een 120 meter lange tafel plaats voor 500 mensen en dient als eettafel, podium en keuken. Het programma is aaneengesloten, duurt 180 minuten, met als slot een swingende Silent Disco. De WinterParade brengt het publiek mee in een ‘binnenste buitenvertelling’: een winters sprookje over de zonnewende, in het winterpaleis van Herodus, op zoek naar de ziel van de Eskimo (met behulp van het publiek).

Lees ook:WinterParade 2014 in Zuiderkerk Amsterdam
Lees ook:Winterparade 2016 Zuiderkerk Amsterdam
Lees ook:Winter Parade 2013
Lees ook:Feestelijke afsluiting WinterParade in Atrium Den Haag
Lees ook:Winterparade in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>