Winterparade 2016 Zuiderkerk Amsterdam

Tot en met vrijdag 30 december is de Amsterdamse Zuiderkerk het domein van de Winterparade, de tegenhanger van de Parade iedere zomer in de vier grote steden. De wintervariant is een indoor evenement en biedt een ‘Tafel van de Idee’, een muziek-, theater- en dansprogramma met diner, geserveerd vanaf een 120 meter lange tafel op schalen die de gasten met elkaar delen.

Na de Zuiderkerk in Amsterdam staat de Winterparade vrijdag 6 en zaterdag 7 januari in de Grote of St. Bavokerk in Haarlem. De deur gaat om 18.00 uur open, het programma en diner duurt van 19.00 tot 22.00 uur, met als afsluiting een silent disco tot 23.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:WinterParade 2014 in Zuiderkerk Amsterdam
Lees ook:WinterParade 2012
Lees ook:Winter Parade 2013
Lees ook:Winterparade in Amsterdam
Lees ook:Feestelijke afsluiting WinterParade in Atrium Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>