Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs Utrecht

Vrijdag 16 tot en met donderdag 22 november 2012 biedt de Utrechtse Jaarbeurs ruimte aan de 12e editie van de Margriet Winter Fair, ‘het grootste winterfeest van Nederland’ (2013: klik hier). Het is het moment waarop ieder jaar circa 75.000 mensen zich komen oriënteren en laten inspireren voor de decembermaand, met name vrouwen in de leeftijd van 30+. De beurs biedt de nieuwste trends, ideeën en producten op het gebied van kerst, mode, eten, beauty, lifestyle, interieur en reizen.

Afgezien van kerstshoppen en inspiratie opdoen zijn er de meest uiteenlopende workshops, proeverijen, kook- en beautydemonstraties, modeshows en ontmoetingen met auteurs, columnisten en redactie van weekblad de Margriet en andere coryfeeën. Daarnaast zijn er iedere dag optredens, onder andere van Do, Xander de Buisonjé, Brigitte Kaandorp, Jan Smit, Lange Frans, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, Belle Perez, Karin Bloemen, Danny en Henk Poort. De Fair is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website. Net als voorgaande jaren rijden er touringcars uit het hele land naar de Margriet Fair. Zaterdag en zondag vindt in een aantal andere hallen de VerzamelaarsJaarbeurs najaar 2012 plaats.

Lees ook:Vrijdag 13 november begint de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs
Lees ook:Margriet Winter Fair 2011 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Margriet Winter Fair 2009 in de Jaarbeurs
Lees ook:Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs
Lees ook:Rijnweek 2011 Rhenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>