Margriet Winter Fair

Vrijdag 15 tot en met donderdag 21 november beginnen de feestdagen alvast in de Jaarbeurs in Utrecht, tijdens de 13e editie van de Margriet Winter Fair (2015: klik hier). Het ’grootste winterfeest van Nederland’ is dit jaar extra feestelijk, vanwege het 75-jarige jubileum van de Margriet. Met meer dan 300 winkeltjes is een bezoek aan de beurs een dagje uit om in de sfeer van de feestdagen en de wintermaanden te komen. Daarnaast zijn er modeshows, workshops, proeverijen in het Kooktheater en optredens van bekende artiesten, zoals Nick & Simon, Karin Bloemen en Belle Perez.

Margriet columnisten komen langs in Villa Margriet, net als auteurs als Saskia Noort, Kluun en Daphne Deckers. Aan het eind van de dag krijgt iedereen een jubileumtas cadeau. De beurs is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur.  in .  Het is het moment waarop ieder jaar circa 75.000 mensen zich komen oriënteren en laten inspireren voor de decembermaand, met name vrouwen in de leeftijd van 30+. De beurs biedt de nieuwste trends, ideeën en producten op het gebied van kerst, mode, eten, beauty, lifestyle, interieur en reizen.

Lees ook:Vrijdag 13 november begint de Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs
Lees ook:Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs
Lees ook:Margriet Winter Fair in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Margriet Winter Festival in de Jaarbeurs Utrecht: 18-24 november
Lees ook:Margriet Winter Fair 2009 in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>