ArteGanza in Amersfoort

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Vrijdag 21 tot en met zondag 23 september 2012 vindt in Amersfoort ArteGanza plaats, een festival voor wereldmuziek: op het parkeerplein Eemplein in het Olemolenkwartier, langs de rivier de Eem, vanaf de binnenstad aan de overkant van de spoorlijn. Thema dit jaar is Noaberschap of nabuurschap: de buren van je buren zijn ook jouw buren. Cultuur en muziek voeren de boventoon. Het festivalterrein biedt ook dit jaar en smeltkroes aan activiteiten. De World Stage wordt bevolkt door artiesten uit binnen- en buitenland. Daaromheen staan kramen van de World Bazaar en de World Kitchen. De kleintjes kunnen terecht bij Kids World.

Zaterdag staat een grote straatparade op het programma die om 12.00 uur van de Stier bij de Kamp vertrekt en rond 13.30 uur op het festivalterrein aankomt. Zondag biedt het festival aanstormend talent uit de regio de gelegenheid om zich te laten zien en horen. Vrijdag gaat het terrein om 18.00 uur open; het feest duurt van 19.00 tot 23.30 uur, zaterdag vanaf 13.30 uur, als de straatparade aankomt en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Jera on Air Festival in Ysselsteyn
Lees ook:Betuws Spektakel 2012 in Buren
Lees ook:Woonbeurs 2012 in de RAI
Lees ook:Wateroverlast voor Down the Rabbit Hole festival in Beuningen
Lees ook:Solar Weekend Festival Roermond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>