Castlefest Keukenhof 2012

Vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus 2012 is het park van kasteel Keukenhof in Lisse drie dagen omgetoverd tot een middeleeuwse fantasiewereld, tijdens Castlefest. Deze 8e editie wordt donderdag 2 augustus geopend met een concert van Wardruna. De markt en de rest van het terrein gaan vrijdag open van 11.00 tot 24.00 uur. De markt sluit om 21.00 uur. Zaterdag is het festival te bezoeken van 10.00 tot 23.00 uur (markt sluit om 21.00 uur) en zondag van 10.00 tot 20.00 uur (markt sluit om 18.00 uur). Tickets: zie website.

 

Castlefest geniet inmiddels bekendheid in heel Europa, met bands uit heel Europa, catering in stijl, een festivalmarkt en van alles om te zien en zelf aan mee te doen. Sinds vorig jaar staat er een eigen camping naast het festivalterrein. Het terrein is dit jaar een stuk groter en biedt een wereldpremière: de bandleden van Corvus Corax treden op samen met Taiko drummers. Nieuw dit jaar is het Illustratorenplein op de boeken- en schrijversmarkt. Het koetshuis wordt omgetoverd tot een setting die doet denken aan de tijden van ‘De koopman van Venetië’ van William Shakespeare. Castelfest werkt samen met het Spellenspektakel en kan daardoor nog meer en betere speldemonstraties verzorgen in de Gametent. Kunst op Straat heeft ook dit jaar weer een open podium, waar toeschouwers zelf hun kunnen en kunsten kunnen laten zien en horen.

Lees ook:Castlefest Keukenhof 2011
Lees ook:Vijfde editie Castlefest Keukenhof
Lees ook:Castlefest Keukenhof 2010
Lees ook:Gothic & Fantasy Castlefest in de Keukenhof
Lees ook:RTL Viert de Zomer Concert in Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>