5 Days Off festival in Amsterdam

IMG_20160511_183532Woensdag 7 tot en met zondag 11 maart 2012 vindt in Amsterdam voor de 13e keer  5 Days Off plaats (2013: klik hier): het Electronical, Music & Art festival in Paradiso, de Melkweg, en De Balie. Naast een muziekprogramma met 50 namen en talkshows is het programma uitgebreid met films in de Melkweg, de expositie SHOOT! van artdirector Maartje van Nimwegen in De Balie en drie nieuwe namen: T, Don Diablo en Crazy P (bron: persberichten).

De legendarische Zuid-Londense dubstepavond DMZ viert zijn zevende verjaardag op de slotavond van 5 Days Off in de Melkweg. Red Light Radio verhuist voor vijf dagen van een peeskamer op de Amsterdamse Wallen naar de kelder van Paradiso. Vrijdagavond staat de Melkweg in het teken van de Berlijnse underground. De Loods in de Balie zorgt op vrijdag voor een uitbundig feest.

Lees ook:Dance event 5 Days Off in Amsterdam
Lees ook:Clubdance festival 5 Days Off in Amsterdam
Lees ook:Festival 5 Days Off Amsterdam
Lees ook:Voorverkoop 5 Days Off van start
Lees ook:Paradiso Amsterdam beste poppodium van Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>