Nederlandse tribute Whitney Houston in de Melkweg

Op 19 maart 2012 vindt in de Amsterdamse poptempel de Melkweg een tribute plaats voor de zaterdag overleden poplegende Whitney Houston: ‘In Remembrance of Whitney Houston’. De voorverkoop begint woensdag 15 februari om 10.00 uur. Meerdere Nederlandse zangeressen staan dan stil bij de afgelopen zaterdag overleden poplegende. Dat maakte de Melkweg vandaag bekend. Artiesten als Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Candy Dulfer, Do en Bergit Lewis brengen hits van de Amerikaanse zangers.

 

Mogelijk sluiten nog meer Nederlandse artiesten zich aan in de line-up. Het programma begint om 20.30 uur. Alle artiesten doen belangeloos mee: de ticketprijs is laag gehouden en de inkomsten worden louter gebruikt om de onkosten te dekken. Whitney Houston werd zaterdagnacht dood aangetroffen in een hotelkamer in Beverly Hills. De diva wordt zaterdag 18 februari begraven in haar geboorteplaats Newark. De dienst is besloten, maar live op internet te volgen.  Het Grammy Awards Gala afgelopen zondag stond voor een groot deel in het teken van haar plotselinge overlijden.

Lees ook:Melkweg Amsterdam luidt op 30 december vast het einde van het jaar in met ‘Helemaal Melkweg’
Lees ook:Eurovision in Concert in de Melkweg
Lees ook:Melkweg lanceert nieuwe website
Lees ook:Eurovision in Concert 2012 in de Melkweg Amsterdam
Lees ook:Nationaal Eerbetoon aan Mandela in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>